ایستاگرام ما

گوشی موبایل ال جی مدل X Power دو سیم‌کارت LG X Power Dual SIM Mobile Phone

  8  از  1  رای
برند : ال جی
دسته بندی : تلفن همراه
رنگ :
گارانتی :
حداکثر سفارش :
2 عدد
فروشنده :
لیدی لرد
زمان تحویل:
موجود در انبار لیدی لرد ✅
  • تراشه : Mediatek MT6735 Chipset
  • فرکانس پردازنده ی مرکزی : 1.3 گیگاهرتز
  • حافظه داخلی : 16گیگابایت
  • رزولوشن عکس : 13.0 مگاپیکسل
  • سیستم عامل : android
طراحی

X Power یک موبایل میان رده با ظاهری کلاسیک است، یعنی همه چیز سر جای خودشان قرار دارند و اگرچه نمی توان خیلی از آن تعریف و تمجید کرد، اما ایراد گرفتن از آن هم چندان ساده و البته منطقی نیست. بدنه پلاستیکی با ضخامت تقریبی 8 میلیمتر و وزن 139 گرم که نمایشگری با ابعاد 5.3 اینچ را در خود جای داده، مشکلی برای در دست گرفتن و استفاده روزمره ایجاد نمی کند، البته به شرط آنکه دست های ظریف و کوچکی نداشته باشید.

 

در واقع می توان گفت ال جی هیچ تلاشی برای خاص جلوه دادن X Power صورت نداده و شاید به نظر آنها، همین که موبایلی با سخت افزار متوسط و باتری قوی وارد بازار کرده اند، کافیست، اما باید به این کمپانی یادآوری کنیم که نیم نگاهی به محصولات رقیب هم بیندازد تا حداقل از نوارهای براق طرح فلزی در لبه ها استفاده نکند، و بدنه پلاستیکی با طراحی یکپارچه را وارد بازار نماید.

 


یکی از ایرادهای اساسی X Power جنس قاب پشتی آن است که اگرچه بافت دار طراحی شده، اما اصطکاک خوبی با دست ندارد و به راحتی سُر می خورد، ضمن اینکه علاقه شدیدی به ثبت و حفظ اثر انگشت کاربر دارد، به گونه ای که تلاش برای پاک کردن آنها نیز نتیجه ای در پی نداشت و از خیر آن گذشتیم.

 

مسئله دیگر در اسمارت فون X Power حاشیه زیاد نمایشگر در تمامی طرفین است که باعث شده نسبت مساحت صفحه نمایش به کل پنل جلویی به عدد نه چندان مطلوب 69.43% برسد و موبایل با نمایشگر 5.3 اینچی، تقریباً ابعادی مشابه به محصولات 5.5 اینچی رقبا باشد.

 

در مجموع اگرچه طراحی X Power چندان چنگی به دل نمی زند، اما از در دست گرفتن آن خجالت زده نخواهید شد و نیازی به پنهان کردن آن ندارید. بنابراین اگر کسی از ظاهر موبایلتان ایراد گرفت، سریعاً از او در مورد ظرفیت و شارژدهی باتری تلفن همراهش سؤال کنید تا حساب کار دستش بیاید.

نمایشگر

شاید اجزای گوناگون تلفن همراه برای افراد مختلف، اولویت یکسانی نداشته باشند، اما تقریباً همه با این موضوع موافق هستیم که کیفیت نمایشگر یکی از مهم ترین ویژگی هاست. از آنجا که LG همواره یکی از برترین تولیدکنندگان نمایشگرهای LCD بوده و هست، انتظار می رود موبایل های این شرکت نیز از مزیت رقابتی فوق منتفع گردند.

در X Power شاهد به کار گیری پنل IPS LCD با رزولوشن HD یعنی 1280×720 پیکسل هستیم، که در ابعاد 5.3 اینچی به تراکم 277 پیکسل در هر اینچ می رسد. این رقم اگرچه برای مشاهده محتوای مالتی مدیا کافیست، اما حین خواندن متن های ریز کمی مشکل ایجاد می کند.

 

حداکثر روشنایی پنل X Power به حدود 340 نیت می رسد که برای کار کردن در محیط بیرون و زیر نور شدید آفتاب به هیچ وجه مناسب نیست. در تکمیل این ضعف، باید به بازتاب فوق العاده شیشه روی نمایشگر اشاره کرد که شما را از همراه داشتن آینه در محیط بیرون بی نیاز می سازد.

 

با این وجود، نمی توان کتمان کرد که کیفیت رنگ نمایشگر مطلوب است و با وجود کنتراست بسیار خوب و زاویه دید عالی، تجربه خوبی را در محیط داخلی برای کاربر حاصل می کند. البته دمای رنگ ها کمی بالاتر از حد استاندارد است و نمایش طیف خاکستری نیز دقت مطلوبی ندارد.

 

در مجموع باید گفت ال جی برای اینکه به هدف اصلی اش، یعنی طول عمر مثال زدنی باتری دست یابد، چاره ای نداشته جز اینکه نمایشگری معمولی را در X Power به کار بگیرد. با این حال اگر خیلی اهل توجه به آمار و ارقام و مقایسه با دیگران نباشید، این موبایل ناامیدتان نخواهد کرد.

نرم افزار

X Power به نسخه 6.0.1 سیستم عامل اندروید و پوسته اختصاصی UX 5.0 ال جی مجهز شده. این رابط کاربری در حالت پیش فرض فاقد منوی مخصوص اپلیکیشن هاست، اما در همان ابتدای کار، با آپدیت ارائه شده می توانید محیط Home & App Drawer را نیز به رابط کاربری اضافه کنید.

 

اپلیکیشن های متنوع گوگل به صورت پیش فرض در این موبایل نصب شده اند، و برنامه های کاربردی LG از جمله Backup و QuickMemo نیز عضو جدانشدنی موبایل های این کمپانی به حساب می آیند. البته همچون همیشه، آیکن های رنگارنگ و نه چندان رسمی، کمی از جدیت محیط کاسته و بنابراین بسیاری از کاربران ترجیح می دهند از لانچرهای دیگری برای سفارشی سازی موبایل خود بهره گیرند.

 

البته در این میان باید به نکات مثبتی همچون قابلیت سفارشی سازی نوار اعلان و نوار کنترلی پایین، دسته بندی مناسب تنظیمات و پشتیبانی کامل از زبان فارسی نیز اشاره کرد، ضمن اینکه همچون همیشه، می توانید با دو بار ضربه زدن روی نمایشگر، قفل موبایل را باز یا بسته کنید.

 

در مجموع، ترکیب سخت افزار X Power و رابط کاربری سبک ال جی، تجربه کاربری مطلوبی را به ارمغان می آورد و گشت و گذار در منوها، اجرای اپلیکیشن ها و جابجایی بین برنامه های در حال اجرا به خوبی و بدون مکث و تأخیر انجام می شود. بنابراین ایرادی از این لحاظ بر سازنده وارد نیست.

سخت افزار

ال جی برای کاهش هرچه بیشتر مصرف باتری در X Power از چیپست MT6735 ساخت مدیاتک استفاده کرده که چهار هسته پردازشی از نوع Cortex A53 با فرکانس 1.30 گیگاهرتز در خود دارد. این چیپ مجتمع که بر اساس معماری 28 نانومتری ساخته شده، چندان به روز نیست و بیشتر در موبایل های چینی سال گذشته به کار می رفت.

 

البته بهینه سازی های انجام شده توسط سازنده و به کار گیری 2 گیگابایت رَم، باعث شده ضعف چندانی در استفاده روزمره احساس نشود. برقراری تماس، مرور وب، تماشای ویدیو، خواندن ایمیل ها و استفاده از شبکه های اجتماعی به صورت مداوم، همگی به راحتی و بدون تأخیر در این موبایل به اجرا در می آیند.

اما اگر به فعالیت های سنگین و اجرای بنچمارک های مختلف روی این موبایل بپردازید، ضعف چیپ مجتمع آشکار می شود. به عنوان مثال نتایج Geekbench 4.0 روی این تلفن همراه در حالت تک هسته ای به امتیاز 567 رسید و در حالت چند هسته ای امتیاز 1501 را نشان داد.

 

همچنین X Power از بنچمارک معروف Antutu نیز سربلند بیرون نیامد و به امتیاز 31819 رسید که در شرایط کنونی نتیجه چندان مطلوبی به شمار نمی رود.

 

آخرین تست با استفاده از اپلیکیشن PCMark انجام شد که نتایج به دست آمده از آن را در زیر می بینید:

 

البته ما حتی بازی نسبتاً سنگین آسفالت 8 را هم روی این تلفن همراه اجرا کردیم و به مشکل خاصی هم بر نخوردیم، اما شاید گرمای زیاد بدنه در این حالت برای بسیاری از کاربران خوشایند نباشد.

 

در مجموع اگر کاربری معمولی هستید و استفاده عادی از موبایلتان دارید، ضمن اینکه اعداد و ارقام برایتان اهمیت چندانی ندارد و خیلی هم خوره بازی نیستید، می توانید روی X Power حساب کنید.

فضای ذخیره سازی

در X Power شاهد به کار گیری 16 گیگابایت حافظه داخلی هستیم که البته فقط نزدیک به 10 گیگابایت آن در اختیار کاربر قرار دارد. این مقدار فضای ذخیره سازی با توجه به افزایش روزافزون حجم برنامه ها و محتوایی که روی موبایل نگهداری می شوند، کمی نگران کننده است.

با این حال به لطف درگاه کارت حافظه، که البته با درگاه سیم کارت دوم مشترک است، می توانید فضای ذخیره سازی را تا 2 ترابایت افزایش دهید. نتایج عملکرد حافظه داخلی X Power ال جی با استفاده از بنچمارک PCMark را در زیر می بینید.

 

برای مقایسه می توان به امتیاز X Cam ال جی در این تست اشاره کرد که برابر با 1823 به دست آمد. با این حساب می توان گفت چه از نظر سرعت عملکرد و چه از نظر فضای ذخیره سازی، محدودیت خاصی پیش روی کاربر وجود ندارد و با خیال راحت می توانید محتوای مورد نیازتان را روی X Power نگهداری نمایید.

امکانات ارتباطاتی

X Power ال جی از نظر قابلیت های ارتباطی چیزی کم ندارد. هر دو درگاه سیم کارت از شبکه های مخابراتی LTE Cat 4 پشتیبانی می کنند که حداکثر سرعت آن در حالت دانلود به 150 و در حالت آپلود به 50 مگابیت بر ثانیه می رسد. همچنین وای-فای تحت استانداردهای 802.11b/g/n و بلوتوث نسخه 4.2 نیز در این موبایل تعبیه شده.

 

 

طبیعتاً انتظار درگاه ارتباطی USB-C در موبایل میان رده ال جی را نداریم، اما سرعت انتقال پورت USB 2.0 به کار رفته در آن برای انتقال فایل بسیار خوب است. همچنین پشتیبانی از OTG نیز خبر خوبی برای علاقه مندان به این فناوری به شمار می رود. شاید فقدان قابلیت NFC را بتوان یکی از نقطه ضعف های X Power دانست، هرچند در حال حاضر این ویژگی استفاده خیلی زیادی ندارد.

ماژول GPS این اسمارت فون در محیط داخلی کمی ضعیف است، اما در فضای باز به خوبی عمل می کند. طبق تست های انجام شده، زمان فیکس در فضای بسته برابر 13 ثانیه و در فضای باز برابر 4 ثانیه به دست آمد.

 

با این تفاسیر می توان گفت X Power با پشتیبانی از استانداردهای روز و قابلیت های ارتباطی متنوع، گزینه مناسبی در میان محصولات میان رده به شمار می رود.

دوربین

یکی از نکات امیدوارکننده X Power را می توان دوربین های به کار رفته در آن دانست. دوربین اصلی این موبایل به سنسور 13 مگاپیکسلی مجهز است، که با f/2.2 ثبت تصاویر خوبی را در شرایط مختلف نوید می دهد. دوربین ثانویه هم 5 مگاپیکسلی است که برای دستگاهی در این رده قیمتی، مناسب به نظر می رسد.

 

رابط کاربری دوربین کاملاً ساده است و نشانه ای از تنظیمات پیشرفته و دستی به چشم نمی خورد. بنابراین برای عکسبرداری صرفاً مجبوریم به عملکرد خودکار نرم افزار تکیه داشته باشیم.

در ادامه نمونه تصاویر ثبت شده توسط این تلفن همراه را مشاهده می کنید:

 








 

همان طور که می بینید، با وجود سنسورهای نسبتاً قوی به کار رفته در این موبایل، ظاهراً محدودیت های سخت افزاری روی خروجی نهایی تأثیر منفی گذاشته. رنگ ها آنچنان که باید و شاید، پویا و گرم نیستند و تصاویر در محیط کم نور به خوبی ثبت نمی شوند. اما عکس های گرفته شده در محیط باز با نور طبیعی را می توان همراه با کمی ویرایش کنتراست و اشباع رنگ ها، با رضایت خاطر در آرشیو شخصی نگهداری کرده یا در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت.

در واقع هدف اصلی از ساخت X Power کیفیت عکاسی و فیلمبرداری نبوده، اما می توان دوربین را یکی از ویژگی های قابل قبول آن قلمداد کرد که نیاز روزمره بسیاری از افراد را برطرف خواهد ساخت. البته اگر به دنبال کیفیت برتر دوربین هستید، شاید بهتر باشد به سراغ گزینه های دیگری از این خانواده همچون X Cam بروید.

باتری

آخرین مورد که در واقع وجه تمایز X Power با دیگر موبایل های هم رده به شمار می رود، باتری است. همان طور که در ابتدای مطلب گفتیم اسمارت فون تحت بررسی به باتری قدرتمند 4100 میلی آمپر ساعتی مجهز شده، که در بین موبایل های این سطح قیمتی کاملاً نادر است.

 

وجود این ظرفیت عظیم در کنار سخت افزاری نه چندان قوی و طبیعتاً کم مصرف، می تواند دغدغه روزمره بسیاری از کاربران را که همان پایش مداوم درصد باقی مانده از شارژ باتری است، مرتفع سازد. در واقع تجربه کاربری ما طی حدود یک هفته نشان داد با استفاده معمول از X Power به راحتی می توان روی 2 روز مداوم شارژدهی آن حساب کرد، و حتی چند درصد هم برای روز سوم باقی می ماند.

برای اطمینان از این قضیه به سراغ نرم افزار PCMark و بخش تست باتری رفتیم. در این بنچمارک، عملیات متنوع و سنگینی از جمله مرور صفحات وب، ویرایش تصویر، پخش ویدیو و ویرایش متن به صورت متوالی انجام می گردد تا زمانی که شارژ باتری از 100 به 20 درصد برسد. نتیجه این تست را در ادامه می بینید.

 

همان طور که مشاهده می کنید، با رقم خارق العاده 14:00 ساعت روبرو هستیم. برای مقایسه بهتر است بدانید موبایل X Cam که چندی پیش با همین نرم افزار و شرایط کاملاً مشابه بررسی شد، به عدد 7:00 ساعت رسید، و مهم تر از آن اینکه در بین بیش از 800 دیوایس ارزیابی شده با نرم افزار PCMark تا به امروز، موبایل X Power در رده دهم جای می گیرد، و تنها دیوایس شناخته شده ای که بالاتر از آن قرار دارد، فبلت Mi Max شیائومی است.

 

البته نگران طولانی بودن زمان شارژ X Power نیز نباشید. ال جی به این نیاز کاربران نیز پاسخ داده و قابلیت شارژ سریع یا Fast Charge را در اسمارت فون مورد بحث تعبیه کرده، ضمن اینکه شارژر مخصوصی با ولتاژ 9 ولت و جریان 1.8 آمپر برای تغذیه آن در نظر گرفته. بنابراین در حالت خاموش طی زمان حدود 90 دقیقه و هنگام روشن بودن در زمان حدود 120 دقیقه می توانید موبایل X Power را از صفر تا صد درصد شارژ کنید.

 

در مجموع باید اذعان کرد که X Power واقعاً باتری قدرتمندی دارد و در ای

مشخصات کلی

  • تعداد سیم کارت
    دو سیم کارته
  • قطع سیم کارت
    نانو سیم
  • ابعاد
    7.9 × 74.9 × 148.9 میلی‌متر
  • وزن
    139 گرم
  • ساختار بدنه
    پلاستیک

پردازنده

  • تراشه
    Mediatek MT6735 Chipset
  • پردازنده مرکزی
    Quad-Core Cortex-A53 CPU
  • نوع پردازنده
    64 بیت
  • فرکانس پردازنده ی مرکزی
    1.3 گیگاهرتز
  • پردازنده ی گرافیکی
    Mali-T720

حافظه

  • حافظه داخلی
    16گیگابایت
  • مقدار RAM
    2 گیگابایت
  • پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
    بله
  • حداکثر ظرفیت کارت حافظه
    32 گیگابایت

صفحه نمایش

  • صفحه نمایش رنگی
    بله
  • صفحه نمایش لمسی
    بله
  • نوع
    LCD
  • فناوری
    IPS
  • اندازه
    5.3 اینچ
  • تراکم پیکسلی
    277 پیکسل بر هر اینچ
  • تعداد رنگ
    16میلیون رنگ
  • رزولیشن
    720 × 1280 | HD
  • سایر قابلیت ها
    قابلیت دریافت چند لمس همزمان
  • محافظت
    Corning Gorilla Glass 3

ارتباطات

  • شبکه های ارتباطی
    GSM / HSPA / LTE
  • شبکه 2G
    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
  • شبکه 3G
    HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
  • شبکه 4G
    LTE band 1|2100, 3|1800, 7|2600, 8|900, 20|800
  • Wi-Fi
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
  • فن‌آوری‌های ارتباطی
    EDGE , GPRS , Wi-Fi , بلوتوث
  • رادیو
    رادیو FM
  • بلوتوث
    نسخه4.2
  • فن‌آوری مکان‌یابی
    A- GPS , GLONASS
  • درگاه ارتباطی
    micro USB v2.0

دوربین

  • دوربین
    دارد
  • فوکوس اتوماتیک
    دارد
  • فلش
  • رزولوشن عکس
    13.0 مگاپیکسل
  • فیلمبرداری
    رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)
  • سایر قابلیت‌های دوربین
    دارای دریچه‌ی دیافراگم f/2.2 _ قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکس‌ها و فیلم‌ها (Geo-Tagging) _ قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus )_ قابلیت عکاسی پانوراما ( Panorama )
  • دوربین سلفی
    دارای سنسور با رزولوشن 5 مگاپیکسل

صدا

  • بلندگو
  • جک 3.5 میلی‌متری صدا

امکانات نرم افزاری

  • سیستم عامل
    android
  • نسخه سیستم عامل
    Marshmallow 6.0
  • پشتیبانی از زبان فارسی
  • منوی فارسی
  • قابلیت‌های نرم‌افزاری
    MMS , ایمیل , برنامه ویرایش عکس , سرویس‌های گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube , قابلیت استفاده از سرویس شبکه‌های اجتماعی , قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس , قابلیت نمایش فایل‌ها
  • دفترچه تلفن
    با امکان افزودن مخاطب به تعداد بی‌نهایت
  • موسیقی
    eAAC , Flac , MP3 , WAV
  • ویدیو
    H.264 , MP4
  • ضبط صدا

سایر مشخصات

  • حسگرها
    شتاب‌سنج ( Accelerometer ) , قطب‌نما (Compass) , مجاورت ( Proximity )
  • باتری قابل تعویض
  • مشخصات باتری
    باتری از نوع لیتیوم-یون با ظرفیت 4100 میلی‌آمپر ساعت
  • اقلام همراه گوشی
    دفترچه‌ راهنما , شارژر
برای این محصول دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

نقاط قوت

  • دوربین 13 مگاپیکسل
  • ظرفیت بالای باتری