ایستاگرام ما

قانون های طلایی استفاده از عطر که باید بدانید!

18 تير 1402 ساعت 20 و 32 دقیقه
قانون های طلایی استفاده از عطر که باید بدانید!
ممکن است حتی به نحوه استفاده از عطر فکر نکنید زیرا خوب به نظر می رسد بسیار ساده است. اما در مورد استفاده از عطرها چیزهای بیشتری وجود دارد. جایی که عطر را روی بدن خود اسپری می کنید، مقداری که روی آن می پاشید و حتی جایی که آن را ذخیره می کنید (مانند روشویی بخار حمام) می تواند روی مدت زمان ماندگاری عطر روی پوست و در بطری تأثیر بگذارد.
انواع
نت های ابتدایی
نت های سر نیز نامیده می شوند. رایحه هایی که بلافاصله پس از استفاده از یک عطر احساس می شوند.
نت های میانی
به نت های قلبی نیز گفته می شود. رایحه عطری که درست قبل از از بین رفتن نت بالایی ظاهر می شود.
نت های پایه
رایحه عطری که نزدیک به خروج نت های میانی ظاهر می شود.

منابع معطر: منابع گیاهی
گل ها و شکوفه‌ها: 
بدون شک بزرگترین و رایج‌ترین منبع عطرهای معطر هستند. شامل گل های چندین گونه گل رز و یاس و همچنین اسمانتوس، پلومریا، میموزا، گل سرخ، نرگس، شمعدانی معطر، کاسی، آمبرت و همچنین شکوفه های درختان مرکبات و یلانگ یلانگ است.
میوه ها:
 میوه های تازه مانند سیب، توت فرنگی، گیلاس به ندرت بوی مورد انتظار را هنگام استخراج می دهند. اگر چنین نت‌های عطری در عطر یافت شوند، به احتمال زیاد منشأ مصنوعی دارند.
برگ و شاخه: 
معمولاً برای عطرسازی از برگ اسطوخودوس، نعناع هندی، مریم گلی، بنفشه، رزماری و برگ مرکبات استفاده می شود.

رزین ها: 
رزین ها از دوران باستان ارزشمند بوده و به طور گسترده ای در عودسازی و عطرسازی استفاده می شده است.

دانه ها: 
دانه های رایج شامل دانه تونکا، دانه هویج، گشنیز، زیره، کاکائو، جوز هندی، گرز، هل و بادیان است.

چوب ها: 
در ارائه نت های پایه عطر بسیار مهم است، روغن های چوب و عرقیات در عطرسازی ضروری هستند .


انواع نت های عطر

 
دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.